Aankoop

Verzorgt het volledige aankooptraject, inclusief vinden van bij uw zoekprofiel passende panden.

Beheer

Commercieel, technisch en financieel/administratief beheer van al uw vastgoed.

Advies

Alle vragen over investeren in en de exploitatie van vastgoed worden beantwoord.

Aankoop
 
Ik weet nog niet wat voor vastgoed ik wil kopen en wil hierover graag advies…..
Ik weet wat voor vastgoed ik wil kopen, maar heb het nog niet kunnen vinden…..
Ik heb een pand op het oog om te kopen, maar wil graag dat iemand met mij meekijkt…..
 
Aankoop advies
 
Samen met u maken wij een duidelijk zoekprofiel van het vastgoed dat past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Daarbij kijken wij onder andere naar de omvang van het vermogen dat u zou willen investeren, in welke mate u bereid bent risico te lopen, of u een voorkeur heeft voor een bepaalde regio, of u affiniteit heeft met een bepaald type vastgoed, etc. Om dit profiel scherp te stellen, gebruiken wij een aantal praktijk voorbeelden van investeringsmogelijkheden. Hiermee wordt uw uiteindelijke zoekprofiel meer tastbaar.
 
 
 
Zoeken en vinden
 
U heeft al duidelijk voor ogen waar u naar op zoek bent qua soort / type vastgoed, regio, omvang, prijs, rendement, bouwjaar, ligging, etc. maar kan geen aanbod vinden wat daarbij past. Wij stellen graag ons landelijke netwerk in de vastgoedwereld in Nederland ter beschikking om dat aanbod te vinden. Hoe duidelijker het zoekprofiel, hoe groter de kans dat wij een passende belegging voor u vinden.
 
Aankoop begeleiding
 
Heeft u een bij u passende belegging gevonden, al dan niet met onze hulp, dan kunnen wij u ondersteunen in het geheel aankoop traject. Van het namens u onderhandelen over de voorwaarden en condities van de koop, het doen van een uitgebreid aankooponderzoek om eventuele (financiële) risico’s voor u te duiden, het opstellen dan wel controleren van de koopintentie / koopovereenkomst, tot het controleren van de leveringsakten. Wilt u bepaalde onderdelen van het aankooptraject zelf doen of uitbesteden aan bijvoorbeeld een jurist, dan passen wij in overleg met u daar onze activiteiten op aan.
 

Volledig laten ontzorgen

Elk plan is anders, wij zorgen ervoor dat je volledig kan worden ontzorgd.